Juvelierizstrādājumu veikals / ražotne

Zelta laulību gredzens Nr. 1

Nr: 1 A

Izgatavošana:

95

Zelta izmaksas + izgatavošana:

347*

* Cena var nedaudz mainīties atkarībā no izmēra un apstrādes niansēm.

Nr: 1 B

Izgatavošana:

110

Zelta izmaksas + izgatavošana:

649*

* Cena var nedaudz mainīties atkarībā no izmēra un apstrādes niansēm.

Pašreizējā zelta cena 70.00 EUR par 1 gramu

 

Zelta laulību gredzens Nr. 1

>
  • PROVE - 585°

Gredzena izmērs:

Šim modelim pieejamas 2 variācijas:

Nr:Platums:Aptuvenais svars:Aptuvenā cena
5mm3.6g347 €
7mm7.7g649 €

Gredzens ar latviešu maģiskajām zīmēm

Māras krusts.
Simetrisks krusts kam galotnēs pārkrustoti visi zari. Reizēm to dēvē par krustu. Veliskās kustību pasaules un uguns simbols. Zīme izsaka veliskās pasules galīgumu, jo tās izpausmēm ir gan sākums, gan beigas. Zīme cieši saistīta ar uguni, māju un auglību. Priekšmets kam Māras krusts uzvilkts, simboliski tiek ziedots Mārai, saņemot pretī tās svētību un uzraudzību.

Austras koks.
Pasaules koka simbolisks apzīmējums. Balstās uz Māras zemes ūdeņiem. Salapojis koks apzīmē garīgā spēka izpausmi. Caur Austras koku lec un riet saule. Simbolizē dienas rītu. Austras koks nav zīme, bet gan arguments.

Dārziņš (Aka).
Šī zīme sargā ģimeni. Jostās izmantotā zīme palīdz, ja to izritina ap sevi uz galda pirms zintnieciskām darbībām, zīlēšanas, pareģošanas, gaišpareģošanas. Var zīmēt uz sadzīves priekšmetiem, jo Dārziņš priekšmetus un to lietotājus savieno ar Dievu, Dieva spēku un padomu.

Zalkša zīme.
Apzīmē gudrību un zinātkāri. Kas šo zīmi valkā, tiek uzskatīts par viedo, kam pieejama gudrība. Pieminēts tiek dažādu krāsu zalktis. Visspēcīgākais ir baltais zalktis. Zalkša zīme ir saistīta ar veļiem un veļu rituāliem. Zīmi lieto arī kā pazemes simbolu. To galveno kārt izmanto zintnieki.

Jumis.
Atvasināts no zelta jeb Dieva krusta. Jumis nes auglību, pārticību, tāpēc ar to nobeidz Dieva zīmi mājas jumtā. Kad trūkst naudas makā jāiegriež 81 jumītis lai nāk pārticība. Jumis ir visbiežāk lietojamā zīme praktiski izmantojamos priekšmetos, piemēram darbarīkos. Ar to saistīti dažādi labības pļaujas un ražās rituāli.

Zvaigznes zīme.
Trešā svarīgākā debesu spīdekļu zīme ir zvaigzne. Tai ir liela nozīme tumsas un pazemes spēku atvairīšanā. Zvaigzne sastopama ziemeļu tautu rotājumos, segās, galvas rotās, apģērbos, cimdos uz durvju un logu palodām, kliņķiem. Zvaigžņu sega naktī sargā gulētāju dvēseli.

Ūsiņa zīme.
Cimdos bieži redzamā Ūsiņa zīme ir līdzīga diviem ar mugurām kopā saliktiem E burtiem. Tā pazīmē senākā gaismas dieva Ūsiņa zirgus un Saules vedējus. Cimdus ar šim zīmēm sauc par atslēgaiņiem, un tie valkātājiem dod īpašu veiksmi ceļojumos.

  Svarīgākie ieguvumi, pasūtot zelta rotas mūsu ražotnē:

  • Mūsu veidoto zelta izstrādājumu cenu veido pašreizējā zelta biržas vērtība un juveliera darba izmaksas, tādēļ mūsu zelta rotu kopējās izmaksas par vienu izstrādājuma gramu būs tikai 55-70 EUR, un tas ir aptuveni par 50% mazāk, nekā pērkot zelta rotaslietu veikalā.
  • Ievērojiet, ka pie līdzīgas vai pat zemākas cenas mūsu darbnīcā veidotās zelta rotas ir daudz smagākas, nekā no ārzemēm importētās, kur ražotāji ir ieinteresēti ražot ļoti vieglus izstrādājumus, lai maksimāli ieekonomētu zeltu. Līdz ar to pat vizuāli apjomīgi izstrādājumi ir ļoti viegli un trausli.
  • Mūsu ražotnē izgatavotās zelta rotas vienmēr varēsiet nospodrināt vai nepieciešamības gadījumā salabot.

 

 Vispārīga informācija par zelta izstrādājumu pasūtīšanu:

  • Zelta izstrādājumi tiek izgatavoti tikai pēc pasūtījuma.
  • Izgatavošanas termiņš-līdz 10 darba dienām.
  • Veicot pasūtījumu, būs nepieciešama priekšapmaksa izgatavošanas izmaksu apmērā(skatiet IZGATAVOŠANA).
  • Pasūtījuma veikšanai pieņemam arī klienta zeltu. Šajā gadījumā priekšapmaksa nav nepieciešama.
  • Aptuvenā zelta izstrādājuma kopsumma ( IZGATAVOŠANA+ZELTS ) veidojas, tā aptuveno svaru reizinot ar pašreizējo zelta cenu par 1 gramu*, rezultātam pieskaitot izgatavošanas izmaksas.
  • Jāņem vērā, rāmī IZGATAVOŠANA+ZELTS norādītā summa nedaudz mainīsies atkarībā no gredzena izmēra un apstrādes niansēm. Precīzu izstrādājuma cenu iespējams noteikt tikai pēc izstrādājuma izgatavošanas.
  • Izstrādājuma svars tiek noteikts sekojoši: izstrādājuma reālais svars+10%,ko sastāda neatgriezeniskie zelta zudumi, kas veidojas izstrādājumu apstrādē-kausēšana, slīpēšana, un pulēšana.
  • Norādītās izgatavošanas izmaksas attiecas uz klasiskās(sarkanīgas) krāsas zelta izstrādājumiem. Izgatavojot izstrādājumus no dzeltena vai balta toņa zelta, izgatavošanas izmaksas būs divas reizes augstākas.
  • Gravēšanas izmaksas mūsu izgatavotajos izstrādājumos-1,20 EUR par vienu zīmi.
  • Pasūtot izstrādājumu internetā, gravējuma tekstu norādiet  sadaļā IEPIRKUMU GROZS